Aviso legal

Järkeä & Jums SL en la seva condició de titular i responsable d'aquest espai web, en compliment amb l’establert en el article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general:

Järkeä & Jums SL està domiciliada a: Avinguda de Palafrugell, 15 17253 Mont-ras Inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Tom 3187, llibre 0, foli 32, fulla GI-63411, inscripción 1ª. La societat està fiscalment indentificada amb el número B-55311286.

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a aquest espai web o a la informació o als productes i serveis que s'ofereixen, els usuaris poden dirigir-se a la següent direcció:

Järkeä & Jums SL
Av. de Palafrugell, 15     17253 Mont-ras

Tel.: 872.59.22.22
info@ebikesarea.com

Protección de datos

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de Järkeä & Jums sl  el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.

Amb l’ús del formulari de contacte o l’enviament de correu electrònic, l’usuari consenteix i accepta de forma expressa el tractament de les dades en la forma indicada, així com l’enviament posterior d’informació comercial d’interès sobre els nostres productes i serveis.

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació adreçant-se per escrit a la Direcció de Järkeä & Jums sl a : Av. de Palafrugell, 15     17253 Mont-ras o per correu electrònic a info@ebikesarea.com adjuntant el qualsevol cas fotocòpia del seu DNI.

Consentimiento comunicaciones comerciales

Doy mi consentimiento expreso para recibir comunicaciones comerciales posteriores de Järkeä & Jums SL, por correo electrónico, SMS y otros medios de comunicación ofimáticos, tal como establece la Ley LSSI / CE 34/2002.

Si quiere dejar de recibir publicidad o informaciones comerciales puede solicitar la baja mandando un correo electrónico a la dirección info@ebikesarea.com, indicando la palabra BAJA.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí

Acepto
Top